2021-10-29 14:49:38

Dodjela priznanja i nagrada učenicima njemačkog jezika

U petak, 15. listopada, 9 učenika naše škole 7.f  razreda u pratnji predmetne učiteljice, Nade Nekić, sudjelovalo je na dodjeli priznanja i nagrada za odlične rezultate i sudjelovanje u projektu "Osnaživanje njemačkog jezika u obrazovnoj vertikali hrvatskog obrazovnog sustava“. Radi se o projektu KDV - Društva učitelja i profesora njemačkog jezika u suradnji sa Veleposlanstvom Republike Njemačke u Zagrebu koji se kroz različite aktivnosti provodio od rujna 2019. do kraja 2020. godine.

Dodjela nagrada održala se u sjedištu Školske knjige u Zagrebu. U odabiru najboljeg kalendara 2021 na temu: Eine Tour durch meine Region/meine Stadt (Putovanje kroz moju regiju/moj grad) prema glasovanju učenika, tim ZADAR (OŠ Šime Budinića, OŠ Petra Preradovića, te srednja Hotelijersko-turistička škola) osvojio je 3.mjesto, a prema ocjeni stručnog žirija za tri kategorije: kreativne i originalne fotografije, kreativni i zanimljivi tekstovi, te cjelokupni dojam 2. mjesto.
Učenici su, nakon niza promotivnih aktivnosti kroz 2021. godinu imali priliku još jednom javno predstaviti svoj projekt, školu i grad.

Čestitke vrijednim učenicima!

Autor: Nada Nekić, prof.

 


Osnovna škola Šime Budinića Zadar