2022-01-24 09:11:21

Predupisi u prvi razred osnovne škole

Prijava djece za upis u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2022./23. provodit će se u razdoblju od 31. siječnja do 4. veljače 2022. elektronskim putem, na način da će 31. siječnja 2022. na našim web stranicama biti objavljen link za ispunjavanje upitnika kojim ćete predupisati dijete. Upitnik će sadržavati osnovne podatke (ime i prezime djeteta, datum i mjesto rođenja, OIB, adresa prebivališta i  kontakte roditelje, te šifru koju ćete sami formirati,a pod kojom ćete na našim web stranicama pronaći datume liječničkog testiranja i utvrđivanja psihofizičkog stanja u školi za Vaše dijete,a koje ćemo objaviti nakon provedenih predupisa (iza 4. veljače 2022).

Prijavu za upis djece vrše roditelji/skrbnici čije dijete do 1. travnja 2022. napuni šest godina, roditelji/skrbnici djece kojima je prošle godine odgođen upis u prvi razred osnovne škole te roditelji/skrbnici koji će predati zahtjev za prijevremeni upis.

Za dijete koje će od 1. travnja 2022., pa do kraja tekuće godine napuniti šest godina,  roditelj/skrbnik može najkasnije do 31. ožujka 2022. podnijeti zahtjev Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije za uvrštavanje djeteta za prijevremeni upis. Detaljnije informacije možete pronaći u priloženom pdf dokumentu (pod "više"). 


Osnovna škola Šime Budinića Zadar