2022-06-13 14:50:09

Grad Zadar nagrađuje

Kao i svake godine Grad Zadar dodjeljuje priznanja i nagrade zaslužnim učenicima i njihovim mentorima za rezultate koje su postigli na različitim smotrama i natjecanjima.

Grad Zadar organizirao je svečanu dodjelu priznanja učenicima i njihovim mentorima u protekloj školskoj godini. Svečana dodjela održala se u prostorima Osnovne škole Voštarnica. Kako su naši učenici sudjelovali na brojnim natjecanjima i smotrama pozvani su i ove godine u velikom broju. 

Ponosni mentori Anita Mustać, Tamara Valčić, Silvana Rados, Mateja Jurjević, Zrinka Klarin, Marie Claire Bešlić poveli su na dodjelu priznanja sljedeće učenike: Lovro Kličković, Tonina Kolega, Melanija Dundov, Roman Radeka, Noela Prenaj, Ana Klišmanić, Nina Bukulin, Helena Kadija, Frano Kolega, Ivan Čirjak, Hana Čulin, Kira Mašina. Na dodjeli je bilo vrlo ugodno, a nakon svečane dodjele upoznali smo nove prostore Osnovne škole Voštarnica i družili se uz malu zakusku. Uz čestitke nagrađenima i želje da se i dogodine ostvare ovako lijepi rezultati pridružilo se i uredništvo Čehuljice.

Sunčica Gregov, 8.e


Osnovna škola Šime Budinića Zadar